2015. február 3., kedd

Mustáros tejszínes csirke

Nagyon egyszerű, gyors és ízletes ételt készítettünk ma. Sokszor szoktunk ilyen csirkét főzni. Többnyire penne vagy fusilli tésztával, Ma azonban a diéta jegyében, friss salátával fogyasztottam.


Hozzávalók:

1 kg csirkemell filé
3 evőkanálolaj
300 ml tejszín
3 evőkanál mustár
1 evőkanál só
1 mokkás kanál só

Megmosom és felkockázom a csirkemelleket. Egy serpenyőbe öntöm az olajat, megforrósítom és beleteszem a felkockázott csirkemellet.
A csirke levet ereszt, ekkor megsózom, megborsozom, majd közepes lángon a levet elfőzöm róla. Kicsit megpirítom.











Ráöntöm a tejszínt és a 3 evőkanál mustárt. Jól összeforralom és el is készült az egyszerű de remek ételünk.


















Jó étvágyat kívánok!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése